Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016

Η επικοινωνία στις μέρες μας

Η συντακτική ομάδα του ιστολογίου της τάξης σας (Εσπερινό Σχολείο Σερρώνετοιμάζει ένα αφιέρωμα για την επικοινωνία των ανθρώπων στις μέρες. Γράψτε, λοιπόν, ένα άρθρο περίπου 350 λέξεων με ελεύθερο/δικό σας τίτλο σχετικά με το επίπεδο/ποιότητα της επικοινωνίας σήμερα και ειδικότερα πώς αυτή επηρεάζεται από τις ΤΠΕ. 
Το κείμενό σας πρέπει να έχει 1-2 εικόνες και ίσως κάποιο υπερδεσμό (link) σε κάποια άλλη πηγή πληροφόρησης/αναφοράς. Επιμεληθείτε την μορφή του και δημοσιεύστε το στο παρόν ιστολόγιο. 

Το άρθρο σας θα αξιολογηθεί ως εξής: 
Περιεχόμενο
7
Δομή
3
Έκφραση
5
Χαρακτηριστικά άρθρου
2
Εικόνα
1
Υπερδεσμός (link)
1
Επιμελημένη μορφή
0,5
Ανάρτηση στο blog
0,5
σύνολο
20
Οδηγίες:

  1. Μπορείτε να ανατρέξετε στο βιβλίο σας και στο έντυπο υλικό που σας δόθηκε σχετικά με την αξιοποίηση των ΤΠΕ αλλά και τα χαρακτηριστικά του άρθρου.
  2. Για όσους δυσκολεύονται να ενσωματώσουν εικόνα στο άρθρο τους, θυμίζουμε ότι στο σημείο του κέρσορα που θέλετε να μπει η εικόνα απλώς πατάτε το εικονίδιο "Εισαγωγή εικόνας" και μετά στα "Περισσότερα" επιλέγετε εισαγωγή εικόνας από διεύθυνση URL, όπου και επικολλάτε το URL της εικόνας που βρήκατε στο διαδίκτυο. Τέλος, πατάτε "Προσθήκη επιλεγμένων".
  3. Για να μετατρέψετε μια λέξη/φράση σε υπερδεσμό (link) αρκεί να την μαρκάρετε και μετά να επιλέξετε "Σύνδεσμος", όπου και θα προσθέσετε το URL του ιστοχώρου που επιθυμείτε να παραπέμψετε τους αναγνώστες σας.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: